Vernar consulting

Poslovno okolje se konstantno spreminja, zato je ključno, da imamo v podjetju zaposlene, ki so zavzeti, proaktivni, hitro odzivni, predani svojemu delu in ga z veseljem opravljajo. Kako lahko kot delodajalec vplivamo na to? Tako, da spodbujamo in motiviramo zaposlenega skladno z njegovimi primarnimi motivatorji. Da to lahko uspešno izvajamo je seveda potrebno v prvem koraku najprej ugotoviti, kaj motivira naše zaposlene. Tu vam lahko pomagamo s TTI Success Insights® metodologijo in ocenjevalnim orodjem, s katerim ugotovimo, kakšne motivatorje imajo naši zaposleni in jih nato vodimo skladno s tem. Posledično bomo imeli zadovoljne in produktivne zaposlene, ki bodo delali s strastjo in veseljem.

KAJ JE TOREJ TEH 5 RAZLOGOV, ZAKAJ SO MOTIVATORJI ZAPOSLENIH KLJUČNI:

 1. Motivatorji nas spodbujajo k dejanjem.

 2. So skrite sile, ki nas napajajo z energijo, da delamo z navdušenjemin ambicijo.

 3. Če so motivatorji na delovnem mestu zadovoljeni, smo zavzeti, polni energije, se počutimo nagrajeni, smo bolj učinkoviti in prispevamo k uspehu in vplivamo na profitabilnost podjetja.

 4. Podjetja z višjo stopnjo zavzetosti zaposlenih ugotavljajo, da imajo večji dobiček, večjo prodajo, višjo stopnjo zvestih strank in povečano produktivnost.

 5. S poznavanjem in razumevanjem lastne hierarhije motivatorjev in motivatorjev drugih ljudi, povečamo razumevanje do sočloveka, izboljšamo komunikacijo, odnos in sodelovanje.

VAS ZANIMA VEČ?

Vljudno vas vabimo na webinar, na katerem bomo govorili o notranjih silah, ki nas ženejo, o 12 motivatorjih po Edvardu Sprangerju in TTI Success Insights® kadrovsko razvojnem orodju, o tem, kako lahko izboljšamo komunikacijo, odnos in delo z nekom glede na njegove primarne motivatorje. Spoznali bomo, kaj posameznike polni z energijo in kaj jih spravlja v stres. Kaj so prednosti in kaj slabosti, glede na naše primarne, situacijske in indiferentne motivatorje.

Podrobneje bomo spoznali tudi orodje in metodologijo TTI Success Insights® 12 motivatorjev in uporabnost le-tega pri izbiri in razvoju ljudi. To je odlično in nepogrešljivo orodje za:

 • izvajanje coachingov, tako individualnih kot skupinskih;
 • selekcijo, "pravi ljudje na pravih delovnih mestih!«;
 • notranjo reorganizacijo, strateško načrtovanje;
 • upravljanje s talenti in razvijanje vodij;
 • osebni in strokovni razvoj;
 • izboljšanje samozavedanja, komunikacije, ozaveščanje lastnih prednosti, slabosti, polnilcev energije in potencialnih stresorjev;
 • vodenje zaposlenih na način, ki zagotavlja in prinaša rezultate.*

Termin: 10.11.2020 ob 10.00 do 11.00

Udeležba na webinar je brezplačna, prijava je obvezna.

Prijavite se

5 razlogov, zakaj so motivatorji ključni
Kontaktirajte nas