Aktualno

Vabljeni na seminarsko delavnico z naslovom Zmagovite pogajalske tehnike! Na tem interaktivnem dogodku se bomo skupaj poglobili v svet učinkovitega pogajanja, raziskovali ključne strategije ter razvijali spretnosti, ki vodijo do uspešnih pogajanj. Pripravite se na navdihujoče izmenjave idej, praktične primere iz resničnega življenja in pridobivanje znanja, ki vam bo koristilo tako v poslovnem kot osebnem okolju. Skupaj bomo razkrivali skrivnosti zmagovitih pogajanj in gradili pot do uspeha v vsaki pogajalski situaciji.

Udeležba na seminarju Zmagovite pogajalske tehnike je odločujoča naložba v vaš osebni in strokovni razvoj. Zakaj bi morali biti del te izjemne izkušnje?

 1. Pridobitev ključnih spretnosti: Na delavnici boste pridobili osnovno znanje in ključne spretnosti za uspešno pogajanje, ki vam bodo koristile v različnih življenjskih situacijah.
 2. Praktični pristop: Namesto teoretičnih predavanj boste deležni praktičnih vaj in realnih primerov iz poslovnega sveta, kar vam bo omogočilo takojšnjo uporabo pridobljenega znanja.
 3. Izmenjava izkušenj: Srečali se boste s strokovnjaki na področju pogajanj in se lahko neposredno posvetili vprašanjem, ki vas zanimajo. Izmenjava izkušenj s soudeleženci prinaša dodano vrednost in razširja vaše razumevanje pristopov k pogajanjem.
 4. Povečanje samozavesti: Razvoj pogajalskih veščin bo prispeval k povečanju vaše samozavesti v poslovnem okolju in v vsakdanjem življenju.
 5. Uspešnejše pogajalske situacije: S pridobljenim znanjem boste kos tudi najzahtevnejšim pogajanjem, kar vam bo omogočilo doseči boljše rezultate in sklepati uspešne posle.
 6. Mreženje: Udeležba na delavnici je odlična priložnost za mreženje s kolegi in strokovnjaki iz različnih panog. Nova poznanstva vam lahko odprejo vrata do novih poslovnih priložnosti.

Na seminarju bomo obdelali naslednje tematike:

 • Grajenje odnosa med pogajalskimi stranmi
 • Prepoznavanje tipa sogovornika in prilagajanje komunikacije (TTI Success Insights® vedenjska tipologija)
 • Strateška priprava in načrtovanje pogajanj
 • Pogajalske tehnike v pogajanjih
 • Tehnike zaključevanja
 • Igre vlog in povratna informacija
 • Diskusija, Praktični primeri, Dobre prakse, Moj osebni akcijski načrt

TERMIN:

 • 21.11.2023, od 9.00 do 15.00, v Tehnološkem parku 18, 1000 Ljubljana z vmesnimi odmori za kavo in kosilom

KOTIZACIJA:

 • 330,00 EUR/osebo za izobraževanje (DDV ni vključen v ceno)
 • V primeru prijave dveh ali več udeležencev iz istega podjetja nudimo 10 % popust.

Vzemite si čas za investicijo vase in izboljšajte svoje pogajalske veščine. Pridružite se nam na seminarju "Zmagovite pogajalske tehnike" in stopite korak bliže k doseganju svojih ciljev!

Prijava za seminarsko delavnico Zmagovite pogajalske tehnike

Prijava