Vernar consulting

S potencialom zaposlenih do poslovne odličnosti

Podpiramo podjetja, v katerih so zaposleni ključ do poslovnega uspeha.

S preverjenimi pristopi že od leta 1995 spodbujamo rast in razvoj podjetij. Z zanesljivimi analitičnimi orodji odkrivamo potencial, ki se skriva v zaposlenih v vsakem podjetju. S skrbno izbranimi rešitvami povečujemo poslovni potencial podjetij, ki se zavedajo, da so ljudje ključ do poslovnega uspeha. Verjamemo, da se ta potencial skriva tudi v vašem podjetju.
-->

AKTUALNO

Vas zanimajo novosti na področju upravljanja s človeškimi viri? Preverite naše zapise ...

kadrovske rešitve

Certificirano izobraževanje TTI Success Insights® EQ Coach (november 2023)

Seminarska delavnica, 4 dni, 22., 23., 29. in 30. november 2023

Vabimo vas na štiridnevno Train the Trainer izobraževanje po TTI Success Insights® programu: Postani certificirani EQ Coach®
kadrovske rešitve

Certificirano izobraževanje TTI Success Insights® (oktober 2023)

Seminarska delavnica, 4 dni, 11., 12., 18. in 19. oktober 2023

Postanite certificirani TTI Success Insights® svetovalec in se osebno prepričajte, kako učinkovita podpora so lahko ta psihološka orodja za vas.
kadrovske rešitve

Kako s coaching pristopom razvijamo čustveno inteligenco?

Članek, 6. april 2023

kadrovske rešitve

Kako s pomočjo EQ prilagajate svoj vedenjski stil?

Članek, 3. avgust 2022

S pomočjo čustvene inteligence lahko lažje, bolj osredotočeno in zavestno prilagajate svoj vedenjski stil.
kadrovske rešitve

AVTENTIČNO VODENJE

e-izobraževanje, 27. maj in 3. junij 2021

Izobraževanje je namenjeno vodjem. V kolikor se prijavljate tudi na Individualen coaching, le to navedite v okencu "Sporočilo".
kadrovske rešitve

Čustvena inteligenca in EQ testiranje

Članek,

Čustvena inteliegnca je sposobnost, ki v današnjih poslovnih okoliščinah bistveno pripomore k uspehu, dvigu učinkovitosti in izboljšanju odnosov.
kadrovske rešitve

NOVOST PRI TTI SUCCESS INSIGHTS®

Članek,

Nove poslovne okoliščine zahtevajo nova orodja. TTI Success Insights orodje vas seznanja z novim orodjem, 12 MOTIVATORJEV®.

NAŠ PRISTOP 

Prilagodljivi načini sodelovanja omogočajo učinkovite rezultate.

Akademije

Ko gradimo celostni vodstveni, prodajni ali kadrovski profil, serijo izobraževalnih modulov povežemo v akademijo, prilagojeno posameznemu tipu profila. Vodstvene, prodajne in kadrovske akademije prilagodimo specifikam dejavnosti vašega podjetja.

Seminarske delavnice

Najboljši način za osvajanje in utrjevanje novih znanj in kompetenc znotraj podjetja so interaktivne seminarske delavnice, kjer so vsi udeleženci vključeni v izvajanje skupinskih vaj, igro vlog in diskusijo, s čimer omogočajo medosebno učenje, saj vsak posameznik prispeva k širjenju znanja preko svojih izkušenj. Naše seminarske delavnice prilagodimo potrebam posameznega podjetja.

Coaching

Pri osebnem spremljanju in napredovanju priporočamo coaching, individualno podporo za osebnostni razvoj in profesionalni napredek. Coaching se izvaja individualno z eno osebo ali skupinsko z manjšo ekipo, kjer coach kontinuirano, časovno omejeno in partnersko spremlja posameznika ali skupino pri delu, poišče potencialne zaposlenih in jih usmerja k boljši učinkovitosti, rasti in iskanju najboljših rešitev.

Svetovanje

Svetujemo, nudimo podporo in spremljamo poslovne partnerje v procesu spreminjanja in razvoja. Prednostno vlogo dajemo posredovanju potrebnih vodstvenih kompetenc, razširitvi prodajnih zmožnosti in najboljšemu izkoristku danih potencialov.

Outsourcing kadrovskih storitev

Če v podjetju nimate svoje kadrovske službe, lahko za vas izvajamo vse kadrovske storitve: iskanje in zaposlovanje novih sodelavcev, notranja napredovanja in prerazporejanja, skrb za pogodbe ter kadrovske evidence.

ZAKAJ Z NAMI? 

Verjamemo, da je potencial zaposlenih ključ do uspeha podjetja.

KONTAKTIRAJTE NAS »
Verjamemo, da so ljudje ključni za doseganje zastavljene vizije in strategije vsakega podjetja. Z ustreznimi usmeritvami lahko pri posamezniku potenciale odpiramo in spodbudimo, kar posledično vpliva na boljšo učinkovitost, rezultate, zadovoljstvo, motivacijo, zavzetost, pripadnost in nenazadnje na uspeh podjetja.
Z učinkovitimi, preizkušenimi orodji in po meri prilagojenimi rešitvami vas podpiramo v vaših prizadevanjih za doseganje željenih poslovnih rezultatov.
Verjamemo, da lahko pomagamo vsakemu podjetju povečati potencial. Na prvo mesto postavljamo razvoj in podporo podjetja in ljudi v njem. Gradimo partnerstvo, odprt dialog in zaupno sodelovanje. Z veseljem se prilagodimo vašim željam in specifikam.
Sodelujte z nami. Pokličite nas ali nam napišite, kaj lahko storimo za vas

Kdo nam zaupa?

50

poslovnih partnerjev

6800

izvedenih izobraževanj  

50000

udeležencev

Zaupajte nam svoje izzive 

Razumemo, da ima vsako področje dela svoje posebnosti in vsako podjetje svoje specifične potrebe. Zato naše programe prilagajamo vsakemu primeru posebej. Tudi vašemu. Zato nas pokličite na telefon 01 620 36 00 ali nam opišite svoj primer. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravo rešitev za vaš izziv.
KONTAKTIRAJTE NAS »

Pridružite se podjetjem, ki zaupajo svoj potencial izkušenim strokovnjakom.